Sondaj: Care sunt alimentele si bauturile consumate cel mai des pe munte?

Alegerea alimentelor pentru consum este o problema cunoscuta, de care ne lovim, fie ca vrem sau nu, in fiecare zi. In ciuda faptului ca poducatorii dau asigurari ca produsele lor sunt sigure si sanatoase, stim cu totii ca in realitate suntem indopati cu produse procesate si cu fructe si legume stropite cu pesticide.

Cand ne pregatim de un traseu pe munte, atentia pentru procurarea alimentelor trebuie sa fie si mai mare decat pentru o zi obisnuita. Pe munte, o simpla indigestie sau o reactie adversa a organismului la un anumit aliment poate provoca un lant intreg de situatii nedorite.

Cunoscut fiind faptul ca acest gen de calatorie necesita un anumit tip de alimente, va rog sa raspundeti la intrebarea de mai jos.

Cei care consuma si alt tipuri de produse atunci cand urca pe munte pot lasa un mesaj detaliat, eventual si cu firma producatoare, pentru o informare cat mai corecta, destinata celor care doresc sa cumpere produsul recomandat de dumneavoastra. 

Acest sondaj are ca scop aflarea produselor indicate in calatoriile montane si poate fi accesat de oricine este interesat.

Numarul maxim de alimente pe care puteti sa le alegeti din acest sondaj este de 5.

Multumesc

Care sunt alimentele si bauturile consumate cel mai des pe munte?

View Results

Loading ... Loading ...

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.