Teribilism la inaltime. Fac gratar in creierii muntilor, se arunca in lacuri si merg in slapi

Doi tineri s-au filmat in timp ce fac flotari pe varful Crucii Caraiman. Bineinteles, neasigurati… Am mai vazut astfel de ispravi. YouTube este plin cu oameni care traiesc la limita, asa ca ce au facut ei nu mi se pare atat de iesit din comun.

In sinea mea, am o simpatie pentru oamenii care aleg sa-si traiasca viata astfel. Desi nu le inteleg pe deplin pasiunea, in mintea mea caut tot felul de scuze care sa le justifice intr-un fel actiunile.

In curiozitatea mea am intrat pe profilul celor doi neinfricati, fiind curios sa vad ce au mai realizat. Am vazut ca oamenii nu sunt straini de munte, au anumite aptitudini, dar am descoperit si ca nu au niciun fel de respect pentru natura: fac gratar in creierii muntilor, se arunca in lacuri, merg in slapi etc. La final am ajuns la concluzia ca intre ei si cei care isi scriu iubirea pe pietre sau copaci, nu este nicio diferenta.

Mai jos sunt trei clipuri. Ce parere aveti?

45 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.