70 de interventii ale salvamontistilor in acest weekend! Dispeceratul National Salvamont: “Gradul de raspuns si de solutionare a fost de 100%”

Sfarsitul de saptamana care tocmai s-a incheiat a fost unul greu, cu zeci de interventii, pentru salvamontistii din toata Romania. „A fost un weekend cu peste 70 de interventii ale salvamontistilor din aproape toate echipele din tara … Neamt, Caras-Severin, Bistrita, Borsa-Maramures, Suceava, Prahova, Gorj, Sibiu, Harghita, Mures, Cluj, Hunedoara, Brasov, Bihor, Valcea”, este reactia Salvamont Romania pe Facebook.Dispeceratul National Salvamont mai adauga ca „activitatea intensa, varful de sezon turistic, numarul de interventii direct proportional cu numarul urias de persoane aflate pe munte”, a avut „un grad de raspuns si solutionare de 100%”.

„Cu o colaborare si coordonare perfecta cu Departamentul Pentru Situatii de Urgenta , cu Inspectoratele judetene I.S.U , serviciile de ambulanta si S.M.U.R.D si , nu in ultimul rand, elicopterele S.M.U.R.D, activitatea de salvare montana se desfasoara cu adevarat „la inaltime””, subliniaza la finalul postarii Salvamont Romania.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.