Acces limitat pentru motociclete si ATV-uri in padurile din jurul Sibiului. Amenzile se pot da si pe baza fotografiilor facute cu telefonul

Primaria si Consiliul Local al comunei Rasinari, Sibiu, un mai doreste ca practicarea sporturilor hard enduro sau a mersului cu ATV-urile in padurile locale sa se desfasoare oriunde, ci doar pe anumite trasee.

„In primul rand sesizarile oamenilor ne-au determinat sa luam o astfel de decizie. […] Mai exista inca un motiv. Incercam sa facem ca zona Marginimii Sibiului sa fie o zona eco-turistica, iar din acest punct de vedere trebuie să existe un astfel de regulament pentru ca noi sa putem fi certificati in acest domeniu”, a declarat primarul comunei Rasinari, Bogdan Bucur, pentru oradesibiu.ro

Amenzile pentru cei care nu respecta noul regulament sunt cuprinse intre 50 și 300 de lei, insa cuantumul lor poate creste pana la 500 de lei pentru cei care produc intenționat disconfort.

Conform adevarul.ro, amenzile pentru cei care se abat de la traseele stabilite de administratia locala, pot fi date si pe baza sesizarilor transmise de oricine este interesat, sesizari care sa aiba si un minim de dovezi, precum ar fi fotografiile realizate cu telefonul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.