Dovezile nesimtirii. Rezervatia naturala Balea Lac, cos de gunoi pentru unii turisti: „Este plina de gunoaie cu un miros insuportabil, inca de la 6 dimineata!”

Un iubitor al drumetiilor pe munte si-a inceput traseul, cel mai probabil, cu o mare dezamagire in suflet. Aflat la Balea Lac si cu gandul de a urca spre Varful Negoiu, acesta a scos telefonul si a facut cateva poze. In imaginile surprinse de acesta in rezervatia naturala Balea Lac, Muntii Fagaras, se poate observa ca zona este impanzita de sticle, tacamuri din plastic, pungi, saci de gunoi sparti si tot felul de resturi lasate in urma de turistii care nu am niciun fel de respect fata de natura, de cei din jurul lor, dar nici macar de ei.

„Statiunea este plina de gunoaie cu un miros insuportabil, inca de la 6 dimineata. Din pacate educatia lipseste si respectul fata de natura si om”, a scris turistul dezamagit intr-un mesaj trimis pe pagina de Facebook Trasee pe Munte.

17 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.