Excursionist urmarit de o familie de ursi grizzly, in Alaska

Un excursionist de 74 de ani aflat pe cararea unui traseu din Parcul National Katmai (Alaska) a avut parte de o aventura infricosatoare cu o familie de ursi grizzly. Totusi, temerarul din videoul de mai sus si-a pastrat calmul, nu a fugit, cum este si recomandat. A scos aparatul de fotografiat si a filmat toata intalnirea lui cu ursoaca si cei doi pui, pe care, cel mai probabil, nu o va uita toata viata.

In timp ce mergea pe carare cu spatele, pentru a sta cu fata la animalele salbatice, acesta inainta cat putea de repede, iar ursii nu au mers deloc incet. „Hai baieti, dati-mi o pauza!”, spune Geoffrey Glassner, atunci cand unul dintre pui mareste ritmul de mers.

De asemenea, omul isi exprima de mai multe ori ingrijorarea si nu se intoarce cu spatele niciun moment la familia de ursi.

Aventura se sfarseste atunci cand excursionistul si familia de ursi ajung in zona de camping. In ultimele imagini cu cei doi ursuleti alergand pe langa mama lor, pe marginea unui lac.

Parcul National Katmai este extrem de cunoscut pentru cei care vor sa vada ursi grizzly in salbaticie, insa intalniri de acest gen nu sunt un lucru obisnuit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.