Interventie pe Jepii Mici pentru o femeie de 67 de ani epuizata fizic

Interventie dificila a salvamontistilor pe Valea Caraiman, traseul din Jepii Mici, in seara zilei de sambata spre duminica, pentru o femeie de 67 de ani epuizata fizica. Operatiunea a durat pana la ora 23:00.“Turista a suferit crampe musculare, un atac de panica si nu s-a mai putut deplasa. Daca in prima parte a traseului a fost oarecum cooperanta si am putut sa o deplasam cu ajutorul unui ham si sustinuta, in partea a doua a traseului a fost nevoie sa o transportam cu targa”, a declarat pentru Observator, Gheorghe Haiduc, sef Salvamont Busteni.

In aceasta misiune de salvare, salvamontistii din Busteni au primit ajutor si de la colegii lor din Azuga si Salvamont Prahova.
Salvamontistii au mai intervenit zilele trecute pentru o femeie de 69 de ani, care a suferit o fractura de tibie si pentru o batrana de 68 de ani, care a cazut pe Jepii Mici si a suferit mai multe contuzii.

 

Sursa stirii: Pagina de Facebook Salvamont Prahova si Observator

 

Cine doreste sa citeze dintr-un articol o poate face in limita a 500 de caractere (litere) si daca la finalul unui asemenea pasaj va adauga un link catre postul de unde a extras textul.
In caz contrar:
1. Mail catre site / blog. Daca in decurs de 3 zile nu raspunde sau refuza sa stearga respectivul articol:
2. Raport Google Cautare/Imagini
3. Raport catre Google Adsense
4. Alte raportari: companii de hosting, Facebook, WordPress, Blogger/Blogspot, 2Parale, ProfitShare etc
5. In cazuri extreme, plangere penala.

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *