Interventie pe Jepii Mici pentru o femeie de 67 de ani epuizata fizic

Interventie dificila a salvamontistilor pe Valea Caraiman, traseul din Jepii Mici, in seara zilei de sambata spre duminica, pentru o femeie de 67 de ani epuizata fizica. Operatiunea a durat pana la ora 23:00.

„Turista a suferit crampe musculare, un atac de panica si nu s-a mai putut deplasa. Daca in prima parte a traseului a fost oarecum cooperanta si am putut sa o deplasam cu ajutorul unui ham si sustinuta, in partea a doua a traseului a fost nevoie sa o transportam cu targa”, a declarat pentru Observator, Gheorghe Haiduc, sef Salvamont Busteni.

In aceasta misiune de salvare, salvamontistii din Busteni au primit ajutor si de la colegii lor din Azuga si Salvamont Prahova.

Salvamontistii au mai intervenit zilele trecute pentru o femeie de 69 de ani, care a suferit o fractura de tibie si pentru o batrana de 68 de ani, care a cazut pe Jepii Mici si a suferit mai multe contuzii.

 

Sursa stirii: Pagina de Facebook Salvamont Prahova si Observator

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.