Stalpi cu marcaje turistice, smulsi din pamant pe un traseu din Muntii Iezer. Salvamont Arges: „Par sa indice faptul ca au fost trasi cu un ATV!”

Salvamontistii din Arges au descoperit de curand ca o parte dintre stalpii de metal de pe traseul Cabana Voina – Refugiul Iezer, marcaj banda rosie, au fost smulsi din pamant, cel mai probabil cu un ATV! 

„Astfel de stalpi scosi au gasit colegii mei campulungeni pe traseul Voina – refugiul Iezer, pe Vacarea. Urmele din zona par sa indice faptul ca au fost trasi cu un ATV. Pe de o parte plantam, pe alta scoatem. Vom reusi sa-i infrangem vreodata? Deocamdata, suntem ca în legenda manastirii Curtea de Arges”, a declarat seful Serviciului Public de Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, pentru site-ul ziarulargesul.ro

Salvatorii montani au facut si o poza cu unul dintre stalpii scosi din pamant cu tot cu baza din ciment, insa in imagine se se poate observa ca si cararea montana este destul de deteriorata.

3 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.