145 de ursi vor fi impuscati la ordinul Ministrului Mediului: „Indiferent de cate mitiguri or sa mai fie, nu voi renunta”

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca nu va renunta la semnarea ordinului de ministru privind cota de interventie pentru carnivorele mari. 

„Numarul carnivorelor mari, ursi respectiv, in Romania, depaseste 7.000 de capete, ceea ce in alte tari europene […] nu a fost admis […] Mi-am asumat sa emitem un ordin de ministru prin care sa dam cote de interventie pentru ursi […] si lupi, astfel incat populatia sa nu mai fie pusa in pericol. INDIFERENT de ce s-ar intampla saptamana viitoare, cand anumite persoane s-ar putea sa iasa in strada sa spuna ca trebuie sa protejam ursii […] INDIFERENT de ce se spune, eu va spun ca nu este cota de vanatoare, ci este cota de interventie pentru punerea in siguranta a vietii cetateanului, asa ca, INDIFERENT de ce se va intampla, INDIFERENT de cate mitiguri or sa mai fie in fata ministerului sau unde, eu nu voi renunta la semnarea acestui ordin de ministru. […] In ordinul de ministru avem prinsi un numar de 145 de carnivore mari”, a spus ministrul Mediului.

Citeste toata stirea aici agerpres.ro

44 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.