70 de interventii ale salvamontistilor in acest weekend! Dispeceratul National Salvamont: “Gradul de raspuns si de solutionare a fost de 100%”

Sfarsitul de saptamana care tocmai s-a incheiat a fost unul greu, cu zeci de interventii, pentru salvamontistii din toata Romania. „A fost un weekend cu peste 70 de interventii ale salvamontistilor din aproape toate echipele din tara … Neamt, Caras-Severin, Bistrita, Borsa-Maramures, Suceava, Prahova, Gorj, Sibiu, Harghita, Mures, Cluj, Hunedoara, Brasov, Bihor, Valcea”, este reactia Salvamont Romania pe Facebook.

Dispeceratul National Salvamont mai adauga ca „activitatea intensa, varful de sezon turistic, numarul de interventii direct proportional cu numarul urias de persoane aflate pe munte”, a avut „un grad de raspuns si solutionare de 100%”.

„Cu o colaborare si coordonare perfecta cu Departamentul Pentru Situatii de Urgenta , cu Inspectoratele judetene I.S.U , serviciile de ambulanta si S.M.U.R.D si , nu in ultimul rand, elicopterele S.M.U.R.D, activitatea de salvare montana se desfasoara cu adevarat „la inaltime””, subliniaza la finalul postarii Salvamont Romania.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.