Cocalari indragostiti surprinsi in timp ce-si desenau, cu spray, iubirea pe o stanca! Salvamontist: „Ambii au dovedit ca se potrivesc perfect, insa nu ne dorim sa se si reproduca!”

Cristian Toma, administrator la Serviciul Public Judetean Salvamont Arges, a surprins pe Transfagarasan doi turisti care isi declarau iubirea prin desene si texte vopsite pe stanci! Gestul lor a starnit revolta salvatorului montan. 

In urma acestui episod nedorit, Cristian Toma le-a scris celor doi cocalari indragostiti un mesaj pe pagina personala de Facebook. „Prostia si lipsa de educatie n-au niciun farmec cand se manifesta in tacere si doar cei care sufera de ele stiu de ele. Pe principiul acesta se pare ca s-a ghidat cocalarul din imagine care a simtit nevoia sa-si imortalizeze dragostea pentru iubita lui, cu spray, pe stanca. Lasand la o parte, dupa cum reiese din poze, ca atat el cat si ea au venit la munte numai echipati corespunzator, nu, ambii au dovedit ca se potrivesc perfect, insa nu ne dorim sa se si reproduca”.

In aceeasi postare, salvamontistul argesean a tinut sa le transmita un mesaj si tuturor cocalarilor de pe munte. „Dragi cocalari, data viitoare cand imboldul va cheama catre munte, stati acasa! Daca, totusi, acesta este mai puternic decat voi, macar scrieti pe masinile proprii elucubrațiile romanțios-leșioase si lasati muntele curat! In fiecare an, mii de tone de gunoi sunt martorele trecerii voastre prin zona, asa ca nu mai e nevoie si de mesaje pe stanca pentru asta!”.

12 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.