Ministerul Turismului propune infiintarea Politiei Turistice

Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului, vrea sa infiinteze Politia Turistica pentru a-i amenda pe cei care ignora avertismentele salvamontistilor si salvamarilor. Daca propunerea va fi acceptata de parlamentari, noua institutie urmeaza sa se desprinda din cadrul Politiei Locale. 

„Cu cei din Salvamont am tot discutat […]. Si dansii se gandeau la o varianta de genul acesta, mai ales in zonele unde exista, cel putin iarna, pericol de avalanse sau mai sunt momente cand apare tot felul de evenimente naturale care pot duce la alunecari de teren si exemplele pot continua. Si acolo sa existe anumite momente in care sa previi, sa informezi cetatenii sa nu se duca in zonele respective, dar daca nu tin cont si intra intr-o zona de risc, atunci intr-adevar sa discutam despre o sanctiune. Nu stiu, ramane de vazut si de stabilit”, a declarat ministrul Turismului, conform hotnews.ro

15 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.