Salvamontistii de la Nucsoara au intervenit pentru salvarea unei turiste epuizate, care nu mai putea continua traseul montan

Stana lui Burnei
In weekendul trecut, o turista aflata pe munte, pe traseul care urca spre varful Moldoveanu de la Stana lui Burnei, a sunat la Serviciul de urgenta 112 pentru a cere ajutorul.

In urma apelului telefonic, Salvamont Nucsoara a intervenit pe traseul care urca prin Caldarea superioara Valea Rea si a constatat ca aceasta acuza simptome de… OBOSEALA!.

Salvamontistii au acordat primul ajutor si transportul turistei epuizate, dupa cum noteaza pagina oficiala a salvatorilor montani din Nucusoara.

De asemenea, tot in acest weekend, Salvamont Nucsoara a intervenit cu succes si intr-un caz mult mai serios, pentru salvarea unui turist care acuza dureri in piept si dificultati de respiratie. In urma primelor investigatii, s-a stabilit ca barbatul suferise un preinfarct.

8 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.