Turist atacat de un caine. Pana la sosirea salvamontistilor, barbatul a fost nevoit sa-si acorde singur primul ajutor

Update:
Victima nu a fost atacat de o haita de caini, ci de un singur caine! Acesta nu a avut un comportament agresiv in prima faza, insa in momentul in care stapanul a iesit din casa pentru a discuta cu turistul, cainele pur si simplu a atacat, nu a mai raspuns la nicio comanda a stapanului.

Un turist aflat intr-o zona cunoscuta ca fiind frecventata mistreti, ursi si alte animale salbatice, Prisacina, un catun izolat ale comunei Cornereva (Baile Herculane – Muntii Domogled), a fost la un pas de tragedie dupa ce pulpa piciorului drept i-a fost sfasiata in urma unui atac al animalelor domestice. Barbatul speriat de o haita de caini si ranit grav de unul dintre ei a fost salvat de un localnic care i-a auzit tipele.

Sangerand puternic, imediat dupa incident barbatul a sunat la 112. Pana la sosirea salvamontistilor din Baile Herculane si a doi voluntari, turistul a fost indrumat telefonic cum sa-si opreasca singur hemoragia.

Dupa ce au ajuns la locul incidentului, pe mai multe portiuni, salvatorii montani au carat in spate turistul ranit pana la baza muntelui, de unde a fost preluat de membrii ai familiei si transportat la Spitalul Orasenesc Orsova.

sursa: infocs.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.