Cantonul Damian din Cheile Nerei

Cantonul Damian se afla in Cheile Nerei, pe traseul marcat cu banda rosie. Aceste loc de campare este neamenajat. Atentie, în zona sunt vipere!

Tarife la Camping Canton Damian:
– campingul este neamenajat, nu se percep taxe

Preturi la mancare si bauturi la camping Canton Damian:
– nu exista posibilitatea de a cumpara mancare si bautura

Altitudine: 180 m
Localizare: Muntii Aninei [Parcul National Cheile Nerei-Beusnita]
GPS: N44°53’55.87″ E21°46’40.92″
Acces: Cantonul Damian se afla in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, pe traseul marcat cu „banda rosie”; la o ora de Podul Bei si aproximativ 6 ore de Lacul Dracului. Portiunea dintre Podul Bei si canton se poate parcurge si cu o masina cu garda la sol inalta. Totusi, avand in vedere ca, la un moment dat, se trece o albie, iar unele portiuni din drum sunt destul de deteriorate, cel mai bine este sa intrebati in localitatile invecinate daca se poate ajunge la canton cu masina.
GPS izvor: N44°53’31.99″ E21°46’54.64″. 
Surse de apa: de la Cantonul Damian pana la cel mai apropiat izvor se ajunge in aproximativ 30 de minute, pe cararea marcata cu banda rosie care duce spre Lacul Dracului. Locul unde se gaseste izvorul este marcat corespunzator, firul de apa tasnind chiar din malul raului Nera.
Grup sanitar: nu exista
Loc de camping: Neamenajat

Actualizat la data de 21.05.2024

Altele: nu se percep taxe; zona umbrita cu ajutorul copacilor; iarba pe toata suprafata campingului; drumul auto pana la camping nu este accesibil in orice anotimp; Cantonul Damian este format din doua cladiri parasite si o livada invadata de ierburi inalte. Langa fostul canton exista un loc neamenajat pentru corturi dotat cu bancute si o masa. Trebuie stiut ca in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita se gasesc foarte multe vipere, iar zona unde se afla acest camping, nu face exceptie. Evitati sa puneti cortul in locuri cu ierburi inalte sau sa lasati bocancii afara, neacoperiti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.