Igiena personala pe munte

Pe langa recuzita specifica pentru o excursie pe munte, un turist are obligatia sa aiba la el si produse pentru igiena personala. Sapunul, deodorantul, periuta de dinti si pasta de dinti sunt minimul de produse pentru ingrijirea personala de care nu trebuie sa te desparti in calatoriile tale.

Scriu acest post care are ca tema un subiect aparent banal, pentru ca sunt destule persoane care din comoditate sau din alte motive renunta in calatoriile lor montane la igiena proprie.     

Argumentul cu care se justifica cei care nu folosesc aceste produse este, in principal, ca aceste produse se simt la greutatea totala pe care trebuie sa o transporte, ceea ce este adevarat. Intr-o excursie pe munte cu un grad de dificultate peste medie orice kilogram se simte. Un pont pentru cei care nu se ingrijesc din acest motiv este sa-si ia la ei produse de ingrijire personala incepute, care aproape sunt terminate.

Motivul principal pentru care trebuie sa aveti aceste produse cu voi este ca pe munte se transpira foarte usor si in afara de mirosul neplacut, pot aparea si infectii in urma unor zgarieturi aparent minore.

Plimbare placuta!

Sursa foto: campingshower.hubpages.com

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.