Salvamontisti luati la misto de o turista!

Culmea tupeului! O turista aflata  sub refugiul Fereastra Zmeilor a sunat la 112 sub pretextul ca are entorsa la glezna, insa salvamontistii care au ajuns la fata locului au descoperit ca nesimtirea e mare.

A sunat la Serviciul national unic pentru apeluri de urgenta din cauza a doua basici cauzate de incaltamintea neadecvata!

„Facuse un traseu MULT peste puterile sale, Moldoveanu dus-intors din Capra si avea… doua basici cauzate de incaltamintea neadecvata. Nu tu lanterna, nu tu hanorac. Nici ea si nici colegii de traseu”, conform paginii oficiale de Facebook a Salvamont Romania.

Insa nerusinarea turistei a continuat si cand salvatorii montani si-au facut aparitia, dialogul dintrea ea si salvamontistii argeseni fiind de o nesimtire sfidatoare, dupa cum reiese din mesajul postat pe internet: „A cerut o haina de la colegii nostri, spunand textual: „Dati-mi o haina sa pun pe mine, ca ma mananca goanga (sic!). Acum, trebuie sa ma carati, ca eu nu mai merg pe jos!”.”

„A fost carata cu targa pana la masina care era la 45 de minute de locul de unde telefonase la 112!!! Noi? Ne-am facut treaba! Dar ne intrebam daca nu cumva am ajuns sa fim luati peste picior…”.

 
59 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.