Turisti deshidratati, salvati dupa ce au parcurs creasta Pietrei Craiului: “Dupa ce si-au revenit putin, au acceptat sa coboare ajutati. Ca de obicei, turistii NU au lanterne”
Doi turisti din Sfantu Gheorghe, care au parcurs creasta Pietrei Craiului fara rezerve de apa suficiente, au cerut ajutorul printr-un apel la Dispeceratul National Salvamont. Cei doi au ajuns pana la refugiul din Saua Funduri.“Sunt foarte deshidratati, nu mai au apa si in plus, au crampe musculare, senzatie de voma si usoare frisoane, toate fiind simptomele deshidratarii”, se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook Salvamont Romania.

Salvatori montani de la formatia Salvamont Campulung Muscel s-au indreptat spre refugiu cu apa din belsug si cu electroliti. “Dupa ce si-au revenit putin, au acceptat sa coboare ajutati. Ca de obicei, turistii NU au lanterne.”

Mesajul postat pe Facebook a atras si reactia unui fan al salvamontistilor. “In creasta Pietrei Craiului daca n-ai apa esti praf! Asta ar trebui sa fie conditia de baza in planificarea turei in aceasta zona: provizia de apa!”.

 

Cine doreste sa citeze dintr-un articol o poate face in limita a 500 de caractere (litere) si daca la finalul unui asemenea pasaj va adauga un link catre postul de unde a extras textul.
In caz contrar:
1. Mail catre site / blog. Daca in decurs de 3 zile nu raspunde sau refuza sa stearga respectivul articol:
2. Raport Google Cautare/Imagini
3. Raport catre Google Adsense
4. Alte raportari: companii de hosting, Facebook, WordPress, Blogger/Blogspot, 2Parale, ProfitShare etc
5. In cazuri extreme, plangere penala.
18 Comments

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *