Bazar Trasee pe Munte

Alatura-te grupului Bazar Trasee pe Munte!

Pentru a putea posta pe Bazar Trasee pe Munte trebuie sa dati click pe butonul „Join Group”, pozitionat in partea dreapta-sus a paginii principale a grupului.

Conditii:

Traseepemunte.ro si Bazar Trasee pe Munte nu se fac in niciun fel raspunzator de orice ilegalitate apararuta prin utilizarea acestui serviciu. In cazul in care nu sunteti de acord sunteti liberi sa nu mai accesati Traseepemunte.ro si Bazar Trasee pe Munte

Traseepemunte.ro si Bazar Trasee pe Munte nu poate detine controlul asupra proprietatilor utilizatorului, asupra calitatii si sigurantei articolelor vandute sau cumparate.

Pentru a putea posta articole pe Bazar Trasee pe Munte trebuie sa dati click pe butonul „Join Group”, pozitionat in partea dreapta-sus a paginii principale a grupului, iar apoi postati pe wall produsul sau cererea. Operatiunile de vanzare-cumparare vor avea loc prin intermediul mesajelor postate pe Bazar Trasee pe Munte sau prin intermediul altor cai, nu si pe traseepemunte.ro

Cele mai interesante produse vor fi promovate si pe traseepemunte.ro

Traseepemunte.ro si Bazar Trasee pe Munte nu poate urmari daca s-au respectat prevederile legale; a bunurilor vandute si cumparate; formularele pentru vanzarea sau cumpararea de bunuri; capacitatea si posibilitatea vanzatorului de a duce la indeplinire vanzarea produselor oferite, capacitatea cumparatorilor de a cumpara produsele care ii intereseaza.

Traseepemunte.ro si Bazar Trasee pe Munte nu isi asuma niciun fel de obligatie de a oferi o garantie a produsulor si nici de a obtine de la vanzator o garantie pentru produsele tranzactionate de catre acesta. Doar vanzatorul poate oferi garantie pentru aceste produse.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.